wadstrom

Alla inlägg den 6 januari 2014

Av therese wadström - 6 januari 2014 19:40

Varit en bra dag! Började på bästa sätt, med sovmorgon! Meja & Ellen kom in & myste lite i sängen när jag vaknat <3
Efter frukosten tog vi på oss & gick ut för att testa en av barnens julklappar, en radiostyrd bil! Simon hämtade grejer i garaget & gjorde en bana, var roligt för både barn & vuxna!

Efter det var vi bjudna till svärföräldrarna på lunch & årets sista.. Hm eller det blir ju årets första julfirande :) Det var för att Simons moster jobbade så mycket i jul så hon kunde inte vara med då, men bra på sätt å vis, va ju roligt för barnen att få paket lite efter jul, blir ju så mycket på bara några dagar! De fick jättefina kläder, böcker & ett spel.

Sedan hörde min ena bror av sig & fråga om de fick komma förbi, roligt! Så så blev det hem & slänga ihop en kladdkaka & grädde så vi hade något att bjuda på:) De fick en son bara en månad innan oss, vilket barnen tycker e roligt då deras andra kusiner på min sida är så mycket äldre än de!

Bild på Ellen & Louie från julafton!

Nu blir det att varva ner, försöka få barnen i säng & sedan försöka lägga oss tidigt själv med för imorgon börjar allvaret! Då är det slut på sovmornar! Men har inget planerat under dagen så finns inga måsten, vi kan strosa runt i pyjamasen till lunch om vi vill!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards