wadstrom

Alla inlägg den 16 mars 2015

Av therese wadström - 16 mars 2015 19:21

Vi 6 var vi alla vakna imorse, härligt med tidiga mornar!:) men vi hade ju gott om tid att äta frukost, ta på oss alla kläder & packa lunch & fika till dagen! Vi var i backen till 9 då den öppnade & åkte hem till stugan vid 15.30 så blev en heldag!

Meja var lite ringrostig i början(hm, ja inte bara hon, de va vi nog alla lite:)) men efter några åk var hon inne i det å körde som hejsan! Bäst gick det när vi lekte "följa John", fast i detta fallet "följa mamma"! Då svängde hon jätte duktigt & tog sig fin ner för även lite brantare parti! En väldigt stolt tjej! Mysigt å få lite mor&dotter tid ihop bara hon & jag!

John började med några åk nere vid rullbandet men ville sedan hellre leka. Vi vill absolut inte tvinga fram något utan vi är här för att det är roligt!! Men efter lite påfyllning av energi fick Simon med honom upp med knappliften och det åkte ner tillsammans, John åkte mellan Simons ben. Men vid nästa åk åkte John själv med sele på sig & Simon någon meter bakom hållandes i "tyglarna"! Han var så stolt när han kom ner att han åkt helt själv! Det värmer så i hjärtat när man ser hur stolta ens barn blir när de fixat något de först trodde var omöjligt!

När vi kom hem passade jag, Sara & meja på att basta, riktigt gött var det! Nu är barnen sövda så nu blir det lite mys i soffan med lite godis, kaffe & kortspel!

Ovido - Quiz & Flashcards