wadstrom

Alla inlägg under januari 2014

Av therese wadström - 6 januari 2014 19:40

Varit en bra dag! Började på bästa sätt, med sovmorgon! Meja & Ellen kom in & myste lite i sängen när jag vaknat <3
Efter frukosten tog vi på oss & gick ut för att testa en av barnens julklappar, en radiostyrd bil! Simon hämtade grejer i garaget & gjorde en bana, var roligt för både barn & vuxna!

Efter det var vi bjudna till svärföräldrarna på lunch & årets sista.. Hm eller det blir ju årets första julfirande :) Det var för att Simons moster jobbade så mycket i jul så hon kunde inte vara med då, men bra på sätt å vis, va ju roligt för barnen att få paket lite efter jul, blir ju så mycket på bara några dagar! De fick jättefina kläder, böcker & ett spel.

Sedan hörde min ena bror av sig & fråga om de fick komma förbi, roligt! Så så blev det hem & slänga ihop en kladdkaka & grädde så vi hade något att bjuda på:) De fick en son bara en månad innan oss, vilket barnen tycker e roligt då deras andra kusiner på min sida är så mycket äldre än de!

Bild på Ellen & Louie från julafton!

Nu blir det att varva ner, försöka få barnen i säng & sedan försöka lägga oss tidigt själv med för imorgon börjar allvaret! Då är det slut på sovmornar! Men har inget planerat under dagen så finns inga måsten, vi kan strosa runt i pyjamasen till lunch om vi vill!

Av therese wadström - 5 januari 2014 16:33

Det var helt okej att bada idag!

Passade även på att öva nackmusklerna lite..

Av therese wadström - 5 januari 2014 14:58

Vad roligt att starta en blogg! Har haft tanken länge men inte riktigt blivit av.. men nu så! Skönt att skriva av sig lite i bland och "lätta på trycket". Om jag känner mej själv rätt så blir det även en hel del bilder =) Älskar att ta kort på mina älskade ungar!


Idag är det 4 veckor sedan Ellen kom till världen! Usch vad tiden går fort.. Vill ju ha en "bebis" lääänge! Hon börjar redan visa en stark vilja! Till en början låg hon så snällt i sitt babynest men nu vill hon vara i knät helst hela tiden. Men fungerar bra att ha henne i bärsjalen som tur är annars hade man inte fått något gjort.


Har lite halvångest inför Tisdag då Simon börjar jobba igen.. Då har han varit hemma i en hel månad och det har varit SÅ skönt! Att vara två hemma och kunna hjälpas åt att aktivera barnen, laga mat, städa m.m Men bäst av allt har nog varit att jag kunnat sova till 10 vaje dag. Ellen verkar ju inte riktigt förstått att man ska sova många timmar i sträck på natten utan har velat amma typ varannan timme.. Har blivit ca vid 23,01,03,05 och 07 men sedan har simon tagit över och jag har som sagt fått sova till 10. Men nu är det snart slut på det! Kommer gå här hemma som en zombie.. men det blir väll bättre tids nog!


Bokade tid för dop häromdan, är i god tid jag vet, men hatar att känna mej stressad och ute i sista sekund. Så idag blev det en promenad genom Tibro för att lämna dopinbjudningar i vänners och släkts brevlådor. Blir dop i Kyrkefalla kyrka precis som med John men efteråt ska vi istället vara i församlingshemmet. Har bestämt att vi vill ha ett lila sidenband till dopklänningen så blir en tur till hem&hobby med mamma i veckan och se om de har det. Sylvia som sydde Johns dopklänning(som nu Ellen ska ha) sydde på 5 små satinrosor på klänningen, men de är ju i mörkblått så ska även leta efter likadana i lila. Ogillar det traditionella med babyblå/babyrosa sidenband, Meja hade vinröd, John marinblå och Ellen ska som sagt ha mörklila, blir nog jättefint hoppas jag!

Att hon skulle heta Ellen var bestämt sedan länge, det namnet fanns redan med som förslag när John låg i magen. I andranamn blir det Ingrid och det är efter Simons mormor, roligt att ta upp ett släktnamn tycker vi. Och fadder blir Simons lillasyster Sara, vet att hon kommer ta sitt "uppdrag" på störst allvar   


Nu är det dags för lillan att få ett bad!

Kram Therese


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards