wadstrom

Alla inlägg den 19 maj 2014

Av therese wadström - 19 maj 2014 07:50

Ibland träffar man på folk & när man pratar hör man hur mycket det hinner på te.x en vanlig vardagskväll!!

När min man kommer hem från jobbet strax efter klockan 16 så brukar vi först plocka lite här hemma, barnen vill oftast få lite "bustid" med pappan & jag brukar börja med maten. När den är intagen är klockan runt 18, ibland får barnen då bada, annars blir det soffan & barnprogram en stund. Vid 19 är det dax för tandborstning, på med pyjamas, lägga sig i sina sängar & jag eller mannen läser saga för de två stora & den andra söver lillan. Barnen brukar *peppar,peppar* somna ganska fort så vid 19,30-20 sover de gott. Men vem orkar göra massa saker då? Kan bli att man gör något av alla "måsten" som att hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen, klippa gräset men sedan brukar vi sätta oss i soffan med en kaffekopp, slappa, slötitta på tv & prata om allt möjligt! På dagarna är det ju barnen som tar upp all tid, man ska svara på alla deras frågor & funderingar så på kvällen är det rätt skönt att prata med en vuxen om lite andra saker. Känns faktiskt rätt viktigt att ha lite "vuxentid"!
Sedan runt 22 har vi kämpat länge med att hålla oss vakna så då blir det sängen..

Men så träffar man folk som sagt som hinner SÅ mycket! De har först nån aktivitet att åka på så som fotboll, ridskola m.m, kanske ska de själva hinna med någon träning med, de kanske har egna djur hemma, hästar, hudar, höns m.m Det renoveras lite här&var i huset & det är alltid något rum som fått sig ett lyft när man kommer & hälsar på..de städar huset VARJE kväll.. Endel läser nån kurs hemma på distans.. Hur orkar folk & vad får de tiden ifrån??

Fast jag tror ärligt inte att jag skulle vilja byta!! Tycker om våra lugna kvällar, värdesätter tiden med mannen på kvällen?? Livet kan inte gå i 110 jämt, tycker tiden springer förbi som den redan gör!

Ovido - Quiz & Flashcards